Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış yetişmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz düzenınabilir bunun dışında mevkiçe gösterilen yönetmeliklere mutabık olmalıdır.

Bir sair şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en reva bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Veriler kapıların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin bütünü manevra içinde kaydedildiği bağırsakin sahih hayatta aynı neticeları vermeyebilir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve mevsuk çkırmızıışması önemlidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı Yangın Kapısı vandözlar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye nöbetlemleri seri bir biçimde dokumalabilir.

Binanın muhtevainden bayağıya tamam inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page